a v oněch řádcích..
je ukryto vše..
chybí jen jedno
oč asi jde???
nečekat..a jít..
za štěstím..
za tou
co ze srdce ráda
by opět hrála prim..
23.01.2008 21:44:00 | Bean
Po tichu přišla
a políbila ho
sotva znatelným
dotykem rtů
dělal že spí
ani se nepohnul
nenacházela slova
jako by nechtěla
jako by už neuměla chtít
trpěla
tím smutkem
o kterém věděl jen on sám
hrdostí
která nedovolila
přiblížení
..............nádherná děkuju je to skvělá odpověď na mou báseň..........děkuju Honzo
23.01.2008 21:37:00 | Lucie Teru