Kde jsem byla, že jsem to neviděla? Dnes tady čtu úžasné věci od Tebe! Nenechávej to v sobě!
13.02.2008 11:25:00 | Oči
Niky má pravdu, chce to vypadnout mezi lidi a přijít na trošičku jiné myšlenky.
24.01.2008 13:34:00 | Dračičák
Ráda bych ulevila Tvé bolesti, leč není to v mé moci, nejsu ten pravý člověk. Jj, aj moje srdce je zatěžkané ... popovídej si o tem se svými přáteli, s těmi, kterým věříš, co nezradí, nepodraží ...
24.01.2008 13:30:00 | NikitaNikaT.