Omlouvám se...
Anotace: ..všem (ne)šťastně zamilovaným..
Omlouvám se těm, kteří..
chápou, co nechci pochopit
a bojují a věří,
že bez lásky nelze žít.
Odpusťte, stavitelé vzdušných zámků,
já – s gravitací na patách,
chtěla jsem setřít z vašich spánků,
naději a hvězdný prach..
Promiňte, já byla pošetilá,
proti Lásce jsem nemohoucí.
I když bolest bych vám utišila,
zůstanou myšlenky (ne)žádoucí..
Tak omlouvám se těm, kteří..
Jdou lásce vstříc
a ač slzami kropí peří,
nepřestanou řvát z plných plic..
.. že milují.
Přečteno 505x
Tipy 30
Poslední tipující: pavlis, Niké, jára spots, Woski, Sukuba, Martanka, qpal, NikitaNikaT., jesterka, Bean, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)