Obloha
Anotace: Nemam kam bych se schoval........
Skrze nocí,skrze tmou,
toulám se noční oblohou....
Skrze nocí,skrze tmou,
utíkám mrtvou oblohou.....
Skrze nocí,skrze tmou,
utíkám má milá před tebou.
K ní jít,mám tady jenom jedno srdce.
Dál jít,jen na schody k její kráse.
Vím jak,chutná chladný dotek od tvé tváře.
Mít tak,lílii pohozenou od faráře.
Mám jen,smutný pocit který rozpadá se.
Sním jen,o krásách mrtvé touhy přece.
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
Komentáře (0)