Anotace: No, tak to jsem našel v mobilu jen nejakou rozpracovanou část, ale dokončovat to asi nebudu, tak to tady dávám ;-)
Sbírka: Básně o ní a pro ní
Díky za pochvalu :-) Co poslouchám ??? Tak to je na dlouho :D Já poslouchám všecko co se mi líbí :D Nevím, hlavně rock, no. Nevím, nemůžu říct přesně styl. Většinou spíš poslouchám pomalé písničky, ptž se u nich dobře přemýšlí. Prostě podle nálady ;-)
27.01.2008 13:42:00 | PECEN-chleba