Nádherná, nádherná, nádherná...
Báseň Tvá se mi tak krásná zdá,
že duše snění se nezbrání
a prsty pustí se do psaní!
*********************************
Též chtěl bych se na křídlech touhy
vznést a mezi mráčky se skrýt,
neviděn Tě okamžik pouhý,
zřít, spustit Ti sluneční nit,
pak vytáhnout si Tě tam k sobě,
kde bychom jak dva obláčky
kudrlinkou se tiskli k sobě,
a pak se bez vší vytáčky
proměnili v déšť plný Lásky,
který by světu vláhu dal,
splynuli spolu /bez nadsázky!/,
potůčkem plynuli pak dál..
10.03.2008 13:55:00 | Kozoroh 1
trhám lístky sedmikrásky
má mne ráda či snad ne
na křídlech velké lásky
hledám anděla z říše vesmírné
04.02.2008 12:14:00 | vodnař
Mně se Tvé něžné dílko na úvod docela líbí!Snad i proto, že nejsem jiný...;o)))
25.01.2008 17:47:00 | Kozoroh 1
Ale, Mauro, možná že jsem to podala příliš příkře, máš krásný jemný jazyk, jakým píšeš, a já pískle které píše chvilku ti vlastně nemám moc co povídat k tomu jak bys měla psát :) ale bojovnost, pravda, by tvým veršům určitě také velmi slušela. když se citlivost spojí s bojovností, vzniká něco překrásného, myslím já :)
24.01.2008 21:57:00 | Já Esther Ruth
Vítej Mauro :) myslím že báseň je to milá, ovšem taková nevýrazná, jakobych už četla sto takových dalších, ale je to jen můpj názor ovšem. ale je psána s citem a to se cení :)
24.01.2008 21:30:00 | Já Esther Ruth