Poklad v srdci
Anotace: njn...jednou, pak a nakonec:)
Jednou
..až mě budeš chtít..
Jednou
..až si budeš přát mě mít..
Pak
..najdem, ten pocit v srdci střežený
Pak
..budem se brát a nic to nezmění..
Nakonec
..budeš chtít lásku na tisíce let..
Nakonec
..nikdy nebudeš chtít vzít své kroky zpět..
,,A já taky ne.."
Přečteno 695x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, blue, excited, rry-cussete, jesterka, Bíša, pennywise
Komentáře (3)
Komentujících (3)