V malůvkách ukryté nádherné chvíle,
i když ten procelán už trochu prýská,
pro polibky, úsměvy z tváře tvé milé,
dno toho hrnečku teskně si stýská,
po dlouhý čas jsi smutek měl,
samoten stál ve svém sekretáři,
teď milá ti přináší s úsměvem v tváři
talířek k hrnečku, aby ti nechyběl.
05.01.2020 17:34:22 | Lili Starr