Takovéhle pojetí by mě nenapadlo...a vlastně je to...fakt dobrý...asi jsem taky jeden zkrachovalec...když se nad tím...zamyslím.
08.02.2008 08:21:00 | Veru
mě se to i líbí.. i když muj momentální naprostý krach neni nic příjemného..
28.01.2008 19:56:00 | excited
nejdřív akcie a pak tohle... zajímavý přístup :-)
zase ti sem tam ulítnul rytmus, ale osobně považuju tvoje básničky za dobré (nemám co říkat, rýmy nejsou moje silná stránka)
25.01.2008 19:05:00 | lidus