Prsten
Anotace: Při předávání prstýnku ...
Vypálen z kovu,
hrdě se nese,
na věčném lovu,
třpytíc se v lese.
Bez~známek studu,
větvemi hýbá,
v základním pudu,
ruku tvou líbá.
Symbolem kruhu,
večnost se stává,
srdce a duhu,
prstýnkem dává(m).
Přečteno 509x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, Dota Slunská, Ctěný pán, Isobel, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)