Anotace: .
škoda toho odletu...Dílko hezounké,uhlazené...:)-S- Roboti už ordinujou v CADu,chm,chm...:)
25.01.2008 08:29:00 | Skywalker
Au au, ta mne zabolela ... nějaká smutná, zmíš navždy ... jéje ... Možná to jen takhle chápu já. Dílko se mi líbí, má myšlenku a svoju hloubku.
25.01.2008 07:15:00 | NikitaNikaT.