Když plamenný pohled hází,
krev její lze grogem zváti,
zmiz, gabkine, rychle v mlází,
sic za ucho tlapou dá Ti!
Vyjádřil ses neuctivě
o té její Lásce k pití,
nebuď dítě důvěřivé,
když oči uhlíky svítí!
Jejich pohled moh by záhy
způsobit, že byl bys paf,
a já bych, příteli drahý,
vymýšlel Ti epitaf!
Není radno dráždit šelem,
když rum jim rozproudí krev,
k východu se obrať čelem,
než-li dozní jejich řev!
Hleď, kde nechal tesař díru,
chceš-li život zachránit,
věř mi, neměl by jsi sílu
v boji s šelmou úspěch mít!
MMO=moje malá odpověď!
02.02.2008 20:29:00 | Kozoroh 1
Marně dumám, co je vlastně ta šelmička za zvíře!Když bude baštit tu lišku! Myslel jsem, že ona sama je liška!Přece by ji lovec nenutil ke kanibalismu! Jaká chytrá a citlivá šelmička by se mohla skrývat i ve srubu? Že by lasička?
NNW = Nikdo NeWí
25.01.2008 16:50:00 | Kozoroh 1
Opět jsi mě nezklamala, Tvá básnička úžasná, jubilejní,
stá! A je šelmičková!
25.01.2008 14:07:00 | Bíša
Děvče, ty jsi úplný básnický London či Curwod. Nebyl nějaký tvůj prapředek zálesák.
25.01.2008 11:33:00 | Psavec
jak todle dopadne?
lovec ji dopadne?
nebo si bude do smrti žít..
pro lov a námluvy bude mít klid?
25.01.2008 07:47:00 | Bean