LÁSKA, PRAVDA, SVOBODA!
Dala bych život za lásku…
ale lásku bych dala za svobodu!
. . .
Boj na dvou frontách
Voják rozkročen na dvou polích
minových –
. . .
Za lásku bojuji urputností svých
návratů
(neplodných jak potratů)
Za svobodu bojuji malicherností svých
útěků
(jak děvka zdrhnout…bez vděku)
.
.
& za pravdu bojuju právě teď,
když tohle píšu –
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, duše v plamenech, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)