Chladný Ahoj
Anotace: Objevil se jako duch....
Chladný Ahoj
Už jsi mi zmizel
v mlžném oparu
a zase ta jedna
blbá SMS ve
tři čtvrtě na jedenáct
/dávno po večerce/
odmázla všechny
ty sliby nemyslet na
tebe
a přivolala ty
bezesný noci.
Psal jsi
že z každé minuty
se mnou máš
strašnou radost
a že nechceš
abych se trápila jako ty…
A mně došlo,
že tohle mi ještě
nikdy nikdo neřek
/Ale nebyla jsem šťastná/
Ty ses zamiloval
do takový mrchy
a vůbec mně
vlastně ani
neznáš,víš?
/Ta láska je
taková kurva,
že to svět
neviděl/
Jdi do prdele,
slyšíš?
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Beepat, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)