Samosnubná
Anotace: ...v myšlenkách na svého milovaného pána...i na ty ostatní
Lehnu si na mech u lesíku
a rozviju se do krásy.
Jsem Milá sedmi loupežníků
a nikdo už mě nespasí,
když s horkým klínem touhou vzdychám,
šeptaje "Pane" do stromů.
Ač ortel smrti ve snech slýchám,
nehodlám kát se nikomu.
Přečteno 746x
Tipy 6
Poslední tipující: ještěrka Scara, denebrin, Tygropes, Princezna.Smutněnka, Taog
Komentáře (1)
Komentujících (1)