Moc krásné,ten pocit taky znám,ale:
Tvá andělská křídla zas ucítí vánek,
neboj se v srdci víru dál měj,
vše špatné ať s sebou vezme spánek
a každý den se pousměj.
Vím,někdy srdce prudce bolí,
po noci však přijde svítání,
ať se trápíš pro cokoli,
naději sevři ve dlani.
26.01.2008 15:01:00 | Akrij8