A přitom...
Bolím Tebe
Bolíš nás
Bolíš mě
Bolíme
Bolí
__________
Strašně moc
-mě srdce z toho,
že si dokážeme
jen ubližovat
__________
A přitom
Já miluju Tebe
Ty miluješ mě
Milujeme se
Milujem...
__________
Jsi můj
já Tvoje
a patříme k sobě!
Miláčku...
......navždy___
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, už ne pernikova princezna, Traci
Komentáře (3)
Komentujících (3)