Anotace: Sakra, ale teďka už jsem naštvaná... to moje pitomý srdce si dělá co chce!!!!!!!!
Užívej si svou zaláskovanost i ty slzičky ... jednou budeš s úsměvem vzpomínat :o)))
26.01.2008 19:33:00 | Beepat
Udělej to čeho budeš později nejméně litovat... Já vím, to se mi to kecá,... Vím jaký to je. Pro uklidnění, já dělám většinou to, čeho potom mooooc lituju a taky žiju ;-)
26.01.2008 14:38:00 | Erion Fate
Sklenička slaná i to se stává,
že cvoklá láska může být pravá
jen čas nám šanci vědět to dává.
26.01.2008 14:09:00 | s.e.n
Jdi za ním...
26.01.2008 12:32:00 | Chancer