Anotace: moje pocity vypluly na povrch v podobě slov ...
použité obraty a rýmy nejsou sice originální ale líbí se mi že vnímáš rytmus... melodii slov a napsanýho - to chválím - a při hledání rýmů nebo vyjadřování myšlenek se nespokojuj s tím prvním co tě napadne - bývá to to nejčastěji používané všemi - snaž se být zajímavý a hrát si při psaní, brzy budeš psát hodně dobře dyž budeš chtít... myslím :o)
a víš co píšou roboti? LuXuS... možná :o)
17.08.2008 18:08:00 | hanele m.