Anotace: princ, lhář, zrádce, současný, minulý, budoucí, Prostě On...ach, na tísíckrát a stejně pořád málo.
Lehounká životní sázka,líbí se mi,jak je podaná.Rozhodnutí přečíst si Tvé verše nebyla vůbec chyba.Naopak.Takže dík*-S-
20.05.2008 11:59:00 | Skywalker
a pak zjistíš, že je to zbytečné, že před sebuo samým člověk neuteče...
01.03.2008 14:38:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
něco tomu chybí.. jinak.. výborná.. avšak. stále v tom hledám něco, co v tom buď není, a tím to postrádám, nebo to v tom prostě nevidím..
29.01.2008 20:47:00 | Layla.
ach...když zůstanu přízemní, řeknu, že klobouk v mém životě taktéž není úplně bezvýznamný... a když se povznesu torchu výš, budu mlčet. raději.
27.01.2008 11:05:00 | Já Esther Ruth