Most Naděje
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Toaleta
Přecházíš znovu most Naděje
(sama nevíš pokolikáté)
Znovu ta potřeba
Ze všeho svléknout se
Pobýt sama sebou
Chvíli vnímat vlastní život
Chvíli . . .
. . . projít se svým vlastním vesmírem
Přecházíš znovu most Naděje
(sama nevíš pokolkáté)
Znovu ta potřeba
Vzpomenout nápěv své melodie
chtělo by se jí rozeznít
a naslouchat ozvěnám
jak se vrací zpět
Když později vyprávěla
o své Cestě
po tváři svezlo se pár slz
Bolestná žízeň po citu
uprostřed nekonečné pouště . . .
(ale kdo nestrádá . . .)
Přecházíš znovu most naděje . . .
(sama nevíš pokolikáté)
Znovu ta potřeba
s p o l u p a t ř i č n o s t i
a dohlédnout k zítřku
Chtělo by se něhou podarovat
Tvé osiřelé tělo . . .
Chtělo by se zlehka polaskat . . .
Chtělo by se ukojit Tvou žízeň . . .
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, duše v plamenech, spare, Petbab, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)