U jezera
Ty mi ležíš v náručí bez vědomí,
v mé ruce prášek pervitinu-uklidnění.
Tvé rezavé vlasy se máčí ve vodě,
kdo se má kurva vyznat v týto nehodě?
Mé slzy tečou po tváři dolů,
chci zůstat navěky s tebou!
běžím z vody s tebou k molu,
ožívení nic.Andělé nepomohou.
Tvé tělo bílé od zimy,
nedá se cítit bez viny.
Komentáře (0)