Snad
Možná to tak mělo být,
měl jsi mě zas objevit,
když naše pohledy se setkaly,
a rty naše nelhaly.
Kamarádství bylo krásné,
pro nás tolik vzácné,
tvoje ústa dotkla se mých,
a lásku život na mě dých.
Najednou je tu zas,
něžností a lásky čas,
nic tomu nebrání,
mít rád ale potají.
Lásku před světem skrývat,
do tvých očí občas se dívat,
můžu tebe mít,
až z těch posledních.
Čekat zas a znova,
až nastane správná doba,
kdy ty ke mě přijedeš,
a znova mě obejmeš.
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: Lachailla, Štěpina G, jsem nikdo, Danah, Psavec, d---, Kozoroh 1, Lorraine, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)