Anotace: Jsem duševně v pořádku? P.S.:Myslela jsem brzo na tyhle myšlenky ( ve smyslu, že je ve dvanácti brzo si myslet, že jsem ta výjimka)
láska není ohraničena časem:) Bůh nám určuje cestu, a tu Tvou Ti neodkryje dřív, než budeš on i ty připravená.
01.02.2008 15:37:00 | Walentine
Myslím, že máš zbytečné obavy, láska příjde, ale kdy, to se nedá časově určit.
27.01.2008 15:40:00 | Psavec
me dostalo to "je na to ve dvanacti brzo", kdyz me napada ze se nad tim zamyslim ve dvaceti a lidi v pokrocilem veku si zas rikaji "neni na to uz pozde?". hlavne o tom moc nepremyslej...:)
27.01.2008 15:39:00 | zemědělec Karel Motyčka
Dej tomu čas, nemůžeš to uspěchat...
27.01.2008 14:46:00 | Chancer