Moc se mit o libi a moc chvalim... do ty rubryky to patri rozhodne... fakt moc pekny!!:) stoji to o zamysleni!:)
26.06.2008 21:54:00 | Someday
:) mně to pasuje i do té rubriky ...
a líbi se mi to moc, ale jsem jen amatér
27.01.2008 14:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Chválím, naděje je mladá a svěží. Jen snad Básně - Láska /nikoliv sex, to ti to kazí. Ale jako téma lásky plné originality, smyslu a ně stále se opakujících frází. Opravdu chvályhodné!
27.01.2008 12:56:00 | M.V.Jung.
Ovšem..hnedle první báseň,kterou sem si od tebe přečet a je to nehoráznej luxus.Fakt geniální nápad,jednou bych chtěl psát jako ty...
27.01.2008 12:37:00 | kofka
Jo, to je dobrý..."úřad lásky" :-) ...No, každopádně by mohlo být zajímavé nahlédnout do těch spisů...
27.01.2008 11:05:00 | Veru