Bez názvu...
Pojď a přisedni si ke mě blíž,
jaká jsem jinak nezjištíš.
Pojď a řekni, že máš mě rád,
že nechceš být jen kamarád.
Že chceš mi lásku dávat každý den,
že jsem tvůj krásný sen.
Že chceš mě jen pro sebe mít,
se mnou spát a se mnou snít...
Přečteno 557x
Tipy 5
Poslední tipující: Norlein, jesterka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)