Někdy má člověk pocit, že se mu láska vyhýbá a někdy se nevědomě vyhýbá on jí.. Ale jistě jednou dojde ke srážce a pak se s tebou zatočí svět. Jen dávej velký pozor s kým se srazíš ;)
27.01.2008 23:48:00 | lalej
Mno, tohle si občas myslíme všecí, že láska nás minula, bo že nám mává, ale dává sbohem, jako když vítá ... nesmutni, ty to štěstí ještě nandeš, věř mi. A třebas je někde blízko Tebe, jenom to chvílu trvá, než si to uvědomíme ...
27.01.2008 11:39:00 | NikitaNikaT.