Já bych tebou do toho jícnu sopky nešel, nevíš, co
s tebou provedou jedovatý plyny než tě žár úplně spálí.
04.03.2008 13:33:00 | jehlaspichlas
Tak doufám, že je to myšleno tak, aby kdo chápe, se červenal :o) Jinak jsem to asi moc nepobral...
02.02.2008 00:19:00 | Demedalex
Život krásný je, ač krátký,
Tys ho stáhla na tři řádky,
přesto je ta zkratka Tvá
výmluvná i lákavá,
skrývá se v ní příslib krásy
pro toho, kdo žár rád hasí
vroucí vláhou polibků...
Snad proto jsou ženy tu!
28.01.2008 10:31:00 | Kozoroh 1