ozvěny
prošlapané stopy v roztaveném betonu
pes právě močí na obrubník
ty jdeš kolem a směješ se tomu
a pak jen letmo pohodíš hlavou
a tvůj pohled vyjadřuje nedostupnost
když jsem to viděl
nemohl jsem zapomenout
že žiju
asi zase budu přemýšlet
a pak stejně zjistím
že listí musí padat dolů
a déšť musí padat dolů
a vítr si dělá co chce
asi se projdu po hromosvodu
a udeří do mě blesk
a ty se zase budeš smát
skrze rozmazanou rtěnku
proč mám pozorovat déšť?
mozek mi buší o okraje hlavy
celej se třesu
mám v žaludku oheň
a v žilách štěrk
dolů se snáší peří
a na něm tvůj smích
vlastně ne
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: f393n6, Cathy, Veru, animovaný medvídek Pů
Komentáře (2)
Komentujících (2)