Zlomené srdce
Anotace: Pro kluka, co zlomil moje srdíčko
Chtěla jsem Ti svou ruku dát,
zjistila jsem, že mě už nemáš rád.
Srdce v půli zlomil si mi,
vím, že oba děláme chyby.
Nyní smutná v rohu sedím,
do tmavého pokoje hledím.
Hledala jsem lásku a pochopení,
nad to ve vztahu není.
Kam láska zmizela se ptám,
zůstala jsem sama a Ty sám.
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, face to face
Komentáře (1)
Komentujících (1)