Ztracená láska, padlí andělé
Anotace: Zase zklamání ze života
Když andělé po nebi létali,
v žáru paprsků slunečních,
my dva jsme se líbali
a venku padal bílý sníh.
Za ruku jsme se držívali,
na lavičce seděli,
lásku si vyznávali,
do očí si hleděli.
Po tvářích koulejí se slzy,
andělé z nebe padají,
slíbil si, že vrátíš se brzy,
křídala již nemají.
Mé srdce krvácí,
zelené je listí,
tváře se odvrací,
už vím, že nic není jistý.
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka, face to face
Komentáře (1)
Komentujících (1)