Když
Anotace: to mě tak napadlo mno:)
Když se ráno probouzíš,
polibek mi nabízíš.
Když se na mě usmíváš,
do očí se podíváš.
Když mě tak objímáš,
rád mě posloucháš.
Když mě dekou přikrýváš,
u sebe mě pohlídáš.
Když mé tělo hladíš,
o něžnost se snažíš.
Když mě zas políbíš,
náruč svou mi nabízíš.
Když říkáš:,Mám tě rád",
vím,že je to napořád!
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)