jen Tvoje
Toužím tančit,
ve tvém náručí se svírat,
obracet k Tobě své
okvětní lístky,
štěstím plakat...
Líbat Tvé rty
s třpytem hvězd.
Usínat po Tvém boku.
Tožím být Tvým pádem
do hlubin něhy...
Tvým jarním probuzením,
Tvým hledaným
smyslem života
.
.
.
láska....
dokáže kouzla
i ze tmy a spících stromů
umí vyčarovat pohádku
...prostě
krásná
Víš?
Komentáře (0)