Tvá ústa
Tvá ústa s vůní babylonu
příchuť shonu
zanechala ti krůpěj na řasách
bílé horské nebe
mne zebe
když tebe
u mne drží jen špatný rým.
a je to tím,
že vůně tvého babylonu
do mých upravených shonů
vtiskla pečeť.
Ale čeho?
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, spare, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)