Anotace: ...schovej mě
a schovej mě do dlaní
tří čarovných slov
Mám tě rád ! - tohle se mi moc líbilo... :) .. láska neopouští...
28.01.2008 18:01:00 | stmivani.na.lepsi.casy
...až začnu zaklínat
každé slovo , že někam patří
do srdce, nebo do ženských dlaní
Začnou mě ti od vedle
určitě pronásledovat...
Nehodím se do krámu
těch ,co neumí nikdy snít
v magii proměněného
slova... Moc pěkná Kavec
27.01.2008 20:33:00 | kavec