a co kdyz ji ty rymy jsou z duse, jak ty rikas? Je ji patnact, je optimistka, nekaz ji to:)
19.03.2008 22:16:00 | C.alwen
Dám Ti drobnou radu, pokud smím.:)
Nenechej rýmy, aby vedly tvou báseň. Nenech slova hodící se do páru (láska, vráska) aby určovaly myšlenku a směr působení Tvé básně - piš o sobě a svých pocitech, o tom, co tě napadá - a to pak formuj do rýmu, pokud je vůbec nevypustíš, jak to často dělám já. Jinak hodně zdaru do dalších dílek;) věřím, že máš na to být jednou velká pisatelka.
29.01.2008 20:20:00 | Walentine