noční obloha
Anotace: protě hezký večer s Princeznou
Chtěl bych být pánem Času,
zaplést prsty do tvých vlasů.
Jemnými doteky hladit tvou tvář,
držet tě v objetí a sledovat zář
Zář, která by z hvězd vycházela,
večerní oblohou cestu si rozrazila
Pokud nějaká hvězda spadne,
mé přání je předem jasné
s princeznou být celý večer
smát se, hádat se a třeba i brečet
až nebeská záře pohasne,
vzpomínka mi zůstane
potom nechám sen si zdát
o princezně hvězd co mám rád
Komentáře (1)
Komentujících (1)