Dvanáct
Anotace: ...pro múzu, byla, bude a je...
Dvanáct neexistuje slov v abecedě,
není tolik krásných chvil v jednom životě,
dvanáct písmen ani láska nemá,
obloha je před tmou strachy němá,
v duši dvanáct komnat skrytých máme,
jedna je na očích a tu skutečně chceme,
dvanáct není mnoho, jen tucet,
ani prstů tolik nemáme, dva jsou na ocet.
Dvanáct krátkých básní od múzy mě dělí,
kde polibkem spočinu v jejím nádherném klíně,
dvanáct básní od jejích ňader dálka hrozná jest,
ještě delší je doba bez jediného pohlazení
jejích něžných rukou…
Dvanáct…jen tak krátkých básní…
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Norlein
Komentáře (1)
Komentujících (1)