to je fakt,v depce to jde rychle...... snad to opravdu přebolí.... jak řekl R.Fulghum :Láska vám může srdce naplnit, pak zlomit, a to zlomené srdce znovu vyléčit.
28.01.2008 12:38:00 | Mazlinkaa
tohle přebolí a pak už to budou jen samý veselý básničky. fakt ale je, že v depresích se píše mnohem líp:)
28.01.2008 10:59:00 | C.alwen