.
.
.
na nebi záplaty z ocele
a výhružně tlukoucí srdce holátek
odměřené pohyby
jednorukého tanečníka
za oknem
kovové melodie.....smích
a taky ptáci ve větvích
měkce znějící slovanské hlasy
co zpívaly nám a zvlášť holubům
protahující se dům
skřípání oken
rána dveřmi jako výstřel
a výstřely v dálce
jak vyplašená křídla hejna
nebo štěkot vzteklých psů
chybí ti babí léto do vlasů
vnímám
pomalé kroky
po chodbách
strach
tvůj hlas a dech
.....................po schodech...
..............stoupání
.......pomalé
je to
.
.
.