Po kolejích
Anotace: snad se vydám na cestu
Svěřila jsem cestu svou
kolejím
Obejmeš-li duši mou
vy-kolejím
Pohled letí z okna ven,
míjí stromořadí,
louky,
města
a můj klid
Zůstává kdesi za mnou
a já marně hledám
ztracený dech
/Vrať mi ho!/
Pohled letí z okna ven,
míjí realitu
probouzím se do pohádky
nikde žádné hrady – zámky
Jen tvůj úsměv v dáli,
srdce mé splašené
štěstí dlouho vězněné
/Na svobodu pouštím!/
Věřím,
věřím v nekonečno
Prosím,
prosím zastavte nám čas
Tři,
dva,
jedna
/TEĎ!/
…chyběls mi
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: amatér, už ne pernikova princezna, Barbara Smílová, 0-0, Lisa.Ginmi, jesterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)