Anotace: :) posudte sami
nevím, podle mě není nejlepší od sebe lidi odhánět... I když někdy toho má člověk tolik, že fakt potřebuje být sám ...takže vlastně jo :-)
01.07.2008 10:43:00 | Caracol
Smekám před tebou kloubouk... Někdy se opravdu vyplatí, poslat je všechny do háje... Ať žije emancipace a feminismus... Ne, to je samozřejmě vyhrocený, ale prostě někdy je dobře se jim postavit...
06.04.2008 15:16:00 | Puck