Anotace: Bílý kočky nosí smůlu.
Máš svůj styl a to je dobře - není druhého člověka se stejným jazykem duše. Z tvých básní na mě dýchá ještě něco jiného než prosté okouzlení slovy. Ta slova jsou totiž nejen originálně zvolená a procítěná, ale také hluboce smysluplná - myslím, že musíš být velmi moudrá bytost ;-)
02.02.2008 18:20:00 | Lisa.Ginmi
i mně též komentáře nejdou...hlavně v případech, kdy jsou nutný. Jako teď. tak jen otrapaný: moc hezký, co stále platí:) pořád víc...
29.01.2008 17:04:00 | Barunka=o)
Príjemná atmosféra vášnivých nocí... pri Temži... pri Seine... a ani Hron nie je na zahodenie... to tajomné žblnkotanie v pozadí a vlasy všade, všade... ach :)
Nádherná báseň!
28.01.2008 21:59:00 | lennerka