Navždy spolu
Anotace: Jeden druhého mít,jinak nejde žít
Něco se stalo ty to víš,
ale nic mi nepovíš,
polibek ti nemohu dát,
jen se ti o něm může zdát,
chtěl by si mě mít vedle sebe
a abych ležela vedle tebe,
navždy spolu být
a jeden druhého mít,
mé sny se rozplynou
a krásné chvíle pominou
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: xhil, jesterka, china white
Komentáře (0)