Studna
Anotace: žíznivá. Pro Tebe, protože si to nikdy nepřečteš.
Sbírka:
Miserere, Studna
Možná, že v matném svitu
naleznu Tě
jako studnu.
Mám žízeň
a nemohu ji utišit
jako laň, když chce vodu pít
jako křehkost aksamitu.
Jsem žíznivá
a planu
a hořím
a prameny mne neuhasí
/Vyprahlé patro
nesvlažím
v líné tekutině slov./
A tak Tě možná
v matném svitu
najdu jako studnu
a budu pít.
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: fialová, spare, adida, Já Esther Ruth, Petbab, Lucie Teru
Komentáře (2)
Komentujících (2)