Otázka

Otázka

Anotace: Prosím o komentáře.

Stála jsi tam?
Proč?
Milovala jsi mě?
Jak moc?
Ptám se jen,protože toto jsou jedny z nejdůležitějších otázek lidstva.
Miluješ mě ještě?
Milovala jsi mě vůbec?
Tahle otázka mě straší ve snech.
První na co myslím,když se probudím jsi ty!
Nevěříš?
Proč se mě tedy někdy nezeptáš přímo.Vždyť mě už tak moc znáš.
Víš,že tě mám rád.Možná ale nevíš jak moc.Možná bych ti to měl říct.
Mám odvahu?
Pochybuji.
Tohle je hlavní důvod toho proč to je mezi námi takové jaké to je.
Autor Element, 28.01.2008
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nškdy se to snáz říká, než pak dělá...držím palce, abys nalezl odpovědi..

28.01.2008 20:40:00 | meganek

ačkoliv to cítí,chce to slyšet

28.01.2008 20:12:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí