na tenhle šuplíček nezvykle krátká...o to víc zase silná a krásná...jistě bude vyslyšena
28.01.2008 22:23:00 | Lota
Já smála bych se,
nevím jak,
když v ústech cítím
divný tlak
a protéza - ach, bože!
jak mne tlačí,
já smála bych se,
jestliže to stačí,
však bojím, bojím,
vyndám-li ji z úst
bude můj úsměv vnímavosti pust!
28.01.2008 21:48:00 | MalaIzis