Zasněná
Anotace: pokus o další trochu zastřený písňový text.
Kalendář něžností
okázalých bolestí
na rtech bez dechu
hledaje potěchu
z láskylných útěků.
Stoupáme zlehka ke dnu
obzor je v nedohlednu!
REF:Tvý sny romantický
tak jim jako vždycky věř.
Kalendář něžností
prostoduchých lítostí
kde se poslepu
v okvětí doteků
chystáme k odletu.
Stoupáme zlehkla ke dnu
obzor je v neohlednu.
REF:Tvý sny romantický
no tak se jim svěř
Přečteno 486x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Dračičák, Kaaťa, Jiřina
Komentáře (0)