KECKY
Kecky v prachu otisklé
jedny
druhé
páristé
tu silná a velící
tam malá a trpící
zas bortící a ničící
pak letící a hladící
však spolu stále kráčící
láskou se zas krášlící
za ruce se držící
pospolu
jak věřící
vydrží?
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, René Vulkán, Mišiačik, zemědělec Karel Motyčka, Jiparo
Komentáře (3)
Komentujících (3)