Anotace: chvilka, o které mohu vážně jenom snít...
píše o ní každý možná proto, že je to jedna z nejdůležitějších věcí jejich života.. možná proto, že je v ní tolik pocitů, tolik myšlenek... každý jí cítí jinak, ale krásně, ať už bolí, nebo hřeje... pro tebe možná je klišé, ale pro ostatní něco, u čeho se potřebují "očistit" od myšlenek a pocitů... :) zkus o tom přemýšlet, co je vlastně na světě klišé... láska to nebude :)
01.03.2008 19:09:00 | D.a.r.k-A.n.g.e.l